Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Γκρίζα ΕλλάδαΚωδικός: 978-960-89145-0-6Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: ΣΤΑΜΚΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣΕκδοτικός οίκος: ΆγνωστοΕλλάδα, Παγκοσμιοποίηση, Πολιτική και κυβέρνηση

Γκρίζα Ελλάδα
Tιμή Καταλόγου:18.08
Έκπτωση:23%
Τελική Τιμή:13.90€

(. . .) Η συνειδητοποίηση εκ μέρους μου ότι η Ελλάδα χάνει το φως και το δυναμισμό της, αδυνατεί να απογειωθεί και υποφέρει από ένα είδος «ελληνικού συνδρόμου» (συνδυασμός γήρανσης, νεοσυντηρητισμού, απώλειας οραμάτων και παραίτησης από το μέλλον), ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που με ώθησαν στη συγγραφή αυτού του βιβλίου. Ξεκίνησα την έρευνα, τη μελέτη και τη συγκέντρωση του υλικού στις αρχές του 2000 και απαιτήθηκαν τέσσερα χρόνια για να ολοκληρωθεί το παρόν βιβλίο. Όλο αυτό το διάστημα τα μηνύματα που έρχονταν από κάθε κατεύθυνση και τα αρνητικά συμπτώματα που ανέπτυσσε η ελληνική κοινωνία, επιβεβαίωναν πως η διάγνωση περί «ελληνικού συνδρόμου» ήταν σωστή. Χρόνο με το χρόνο η γκρίζα Ελλάδα παγιωνόταν. (. . ..)


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 287
Θέματα: Ελλάδα, Παγκοσμιοποίηση, Πολιτική και κυβέρνηση
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα