Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Κωνσταντίνου ΠόλιςΚωδικός: 978-960-16-6934-2Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: ΤΖΕΪΜΣ ΝΤ. ΣΙΠΜΑΝΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΜυθιστορήματα, Bυζαντινή Αυτοκρατορία, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Κωνσταντινούπολη

Κωνσταντίνου Πόλις
Tιμή Καταλόγου:18.80
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:13.16€

Για πάνω από χίλια χρόνια η Κωνσταντινούπολη υπήρξε το διαμάντι της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Αγνοώντας τους συμβούλους του πατέρα του, ο Μωάμεθ ορκίζεται να είναι αυτός που θα αποσπάσει την Κωνσταντινούπολη από τους χριστιανούς.
Είναι αποφασισμένος να πάρει την πόλη από τον εξασθενημένο μεν, αγαπητό δε αυτοκράτορα Κωνσταντίνο Παλαιολόγο - ακόμα και αν στην πορεία κινδυνεύσει να χάσει τον θρόνο και τη ζωή του.
Το Κωνσταντίνου Πόλις, αφηγούμενο μια επική ιστορία, μια μεγάλη περιπέτεια, μια αδυσώπητη σύγκρουση, χαρτογραφεί το μέλλον δύο πολιτισμών που σφραγίζεται από μια σειρά συγκλονιστικών χαρακτήρων, με προεξάρχοντες έναν ηγέτη που προσπαθεί απεγνωσμένα να σώσει τον λαό του από την καταστροφή και έναν άλλον αποφασισμένο να οδηγήσει το έθνος του στη δόξα. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 456
Θέματα: Μυθιστορήματα, Bυζαντινή Αυτοκρατορία, Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, Κωνσταντινούπολη
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα
Κοινό: Γενικά/εμπόριο