Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το χρονικό της εθνικής μειοδοσίας του ονόματος της ΜακεδονίαςΚωδικός: 978-960-316-355-8Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Παπαγαρυφάλλου, Παναγιώτης Λ.Εκδοτικός οίκος: Γεωργιάδης - Βιβλιοθήκη των ΕλλήνωνΕλλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία

Το χρονικό της εθνικής μειοδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας
Tιμή Καταλόγου:26.50
Έκπτωση:43%
Τελική Τιμή:15.00€

Όπως σημειώνεται και στην Εισαγωγή αυτού του βιβλίου - χρονικού, πρόκειται για ένα απάνθισμα ενός τεραστίου καθημερινού δημοσιογραφικού υλικού, του οποίου η καταγραφή αρχίζει από το 1990 και τελειώνει το 2005. Πρόκειται συγκεκριμένα για ένα ντοκουμέντο - ημερολόγιο, στο οποίο καταγράφονται σε καθημερινή, σχεδόν, βάση τα όσα έγιναν και παραλείφθηκαν στην πολύχρονη πορεία της εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια. (. . .) Από το ντοκουμέντο αυτό αναδύεται ο άκρατος εθνικισμός των Σκοπίων, τα οποία δεν κρύβουν τις επεκτατικές τους βλέψεις σε βάρος της Ελλάδας. Διαβάζοντας ο αναγνώστης αυτό το χρονικό θα καταλήξει αβίαστα στο πολιτικό συμπέρασμα ότι αυτό το εθνοκτόνο σύστημα του δικομματισμού και της οικογενειοκρατίας «έφαγε τα ψωμιά του».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 541
Θέματα: Ελλάδα, Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα