Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τρεις Έλληνες από το Αϊβαλί στις ακτές της ΒεγγάζηςΚωδικός: 978-960-397-958-6Έτος έκδοσης: 2004Συγγραφέας: Γιαννουκάκης, Δημήτρης, 1899-1974Εκδοτικός οίκος: Modern TimesΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Τρεις Έλληνες από το Αϊβαλί στις ακτές της Βεγγάζης
Tιμή Καταλόγου:17.08
Έκπτωση:24%
Τελική Τιμή:12.90€

Σεπτέμβριος 1922. Μια κραυγή απελπισίας γεμάτη πόνο, αγωνία και φρίκη σκίζει στα δύο τον ουρανό στο Αϊβαλί. Ο ορίζοντας χάνεται πίσω από τις πύρινες φλόγες που κατακαίουν τη Σμύρνη. Οι Τούρκοι έρχονται! «Καλύτερα να πνιγούμε, παρά να πέσουμε στα χέρια τους», σκέφτονται έντρομοι οι Αϊβαλιώτες και προσπαθούν απεγνωσμένα να γλιτώσουν από τη θηριωδία. . . Ανάμεσα τους, μια οικογένεια. Υπάρχοντα και ελπίδες συνωστίζονται βιαστικά μέσα σε μια μικρή βάρκα και βάζουν πλώρη για δεύτερη πατρίδα. Τα πικρά δάκρυα συνοδεύουν το ταξίδι τους για μια καινούρια ζωή. Η μοίρα τους, όμως, γράφεται με μελανά γράμματα. . . Ναυαγοί, καραβοτσακισμένοι, θα φτάσουν στις ακτές της Βεγγάζης και θα ζήσουν μια αφάνταστη περιπέτεια στην Αφρική, στο πρώτο μυθιστόρημα της Τριλογίας `Τρεις Έλληνες από το Αϊβαλί`.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 406
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα