Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑνάστασηΚωδικός: 978-960-270-630-5Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Tolstoj, Lev Nikolaevic, 1828-1910Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΓκοβόστηΡωσία, Ανθολογίες (εκτός ποίησης)

Ανάσταση
Tιμή Καταλόγου:20.70
Έκπτωση:28%
Τελική Τιμή:15.00€

Το τελευταίο μυθιστόρημα του Τολστόη, η Ανάσταση, βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα. Είναι η ιστορία της πόρνης Κατιούσα Μάσλοβα που κατηγορείται και καταδικάζεται άδικα για το φόνο ενός πελάτη της. Ο Πρίγκιπας Ντμίτρι Ιβάνοβιτς Νεχλιούντοφ - που, πριν από πολύ καιρό, είχε εγκαταλείψει αυτή και το νόθο παιδί τους - παρίσταται ως ένορκος στο δικαστήριο. Όταν η Μάσλοβα καταδικάζεται σε τέσσερα χρόνια καταναγκαστικά έργα στη Σιβηρία, ο Πρίγκιπας, υποφέροντας από φοβερές τύψεις, την ακολουθεί στον τόπο του μαρτυρίου της. Ένα κλασικό μυθιστόρημα συνείδησης. Στην Ανάσταση, οι προθέσεις του Τολστόη να καταδικάσει την κυβερνητική βία, την αδικία των ανθρώπινων νόμων, την υποκρισία της Εκκλησίας και να επικαλεστεί τη βιβλική εντολή «ου κρίνεις ίνα μην κριθής», προβάλλονται ξεκάθαρα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 560
Θέματα: Ρωσία, Ανθολογίες (εκτός ποίησης)
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα