Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πώς αδυνατίζουν οι διάσημοι...Κωδικός: 978-960-691-808-7Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Klauer, JanaΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΔίαιτες και διατροφή

Πώς αδυνατίζουν οι διάσημοι...
Tιμή Καταλόγου:14.90
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.20€

Οι διάσημες κυρίες και οι πλούσιοι κύριοι της Νέας Υόρκης έχασαν κιλά και συνεχίζουν να διατηρούν την καλίγραμμη σιλουέτα τους χάρη στις πολύτιμες συμβουλές της διακεκριμένης διατροφολόγου Jana Klauer.

Η δίαιτα η οποία προτείνει είναι πλούσια σε πρωτεΐνες, ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και πολυσύνθετους υδατάνθρακες που προέρχονται από τα λαχανικά.

Αυτή η δίαιτα δεν προάγει μόνο την ταχύτερη απώλεια βάρους, αλλά και επιφέρει μια μεγάλη αλλαγή -προς το καλύτερο, φυσικά- στη γενική κατάσταση της υγείας.

Μάθετε πώς να καταναλώνετε τρόφιμα που σας γεμίζουν με ενέργεια, σας προκαλούν αίσθημα κορεσμού και σας κάνουν να δείχνετε πιο νέοι και πιο υγιείς από ποτέ.

Το πρώτο βήμα για την απώλεια βάρους είναι η δέσμευση και η απόφασή σας να υιοθετήσετε τις σωστές συνήθειες στη διατροφή και στον τρόπο ζωής σας, οι οποίες θα φέρουν τα ορατά αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Η δρ Jana Klauer σας εγγυάται ότι αν δώσετε σε αυτό το πρόγραμμα περιθώριο δύο μηνών, θα αποκτήσετε ένα λεπτότερο, δυνατότερο και πιο υγιές σώμα. Και όχι μόνο θα δείχνετε, αλλά και θα αισθάνεστε δέκα χρόνια νεότεροι!

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 382
Τίτλος πρωτότυπου: How the Rich Get Thin
Θέματα: Δίαιτες και διατροφή
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα