Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο σφετεριστής του βυζαντινού θρόνουΚωδικός: 978-960-04-2772-1Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Gordon, AlanΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Ο σφετεριστής του βυζαντινού θρόνου
Tιμή Καταλόγου:13.00
Έκπτωση:15%
Τελική Τιμή:11.00€

Δέκατος τρίτος αιώνας. Κωνσταντινούπολη. Αφού κατάφερε να ξεσκεπάσει τα δόλια σχέδια του Μαλβόλιο στο Ορσίνο, ο γελωτοποιός Φέστε, μαζί με τη μαθητευόμενη - και κρυφή σύζυγό του - Βιόλα, τη δούκισσα του Ορσίνο, φτάνουν στη βυζαντινή πρωτεύουσα σε μια νέα αποστολή. Η Συντεχνία των Γελωτοποιών έχει βάσιμες υποψίες ότι κάποιοι σχεδιάζουν να δολοφονήσουν τον αυτοκράτορα. Οι γελωτοποιοί, τους οποίους είχαν ήδη στείλει εκεί, έχουν εξαφανιστεί μυστηριωδώς. Αβεβαιότητα δημιουργεί και μια ανησυχητική φήμη από τη Δύση: οι σταυροφόροι που συγκεντρώνονται στη Βενετία, ορκισμένοι να ελευθερώσουν τους Αγίους Τόπους, ετοιμάζονται να σαλπάρουν για την Κωνσταντινούπολη. Από τις υπαίθριες παραστάσεις στους δρόμους έως τις μεγαλοπρεπείς εκδηλώσεις στον Ιππόδρομο, από τα υπόγεια καπηλειά έως τα βασιλικά ανάκτορα, ανάμεσα σε ευνούχους αυλικούς και διεφθαρμένους αξιωματικούς, ο Φέστε και η Βιόλα προσπαθούν να ανακαλύψουν τους συνωμότες. Αυτό όμως που δεν ξέρουν είναι αν η συνωμοσία στρέφεται εναντίον του νυν αυτοκράτορα και σφετεριστή του θρόνου Αλέξιου ή εναντίον του έκπτωτου και φυλακισμένου από τον Αλέξιο πρώην αυτοκράτορα Ισαάκιου. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 343
Τίτλος πρωτότυπου: Jester leaps in
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα