Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Μαύρη θάλασσαΚωδικός: 978-960-410-313-3Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Ascherson, NealΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΜαύρη Θάλασσα (Εύξεινος Πόντος), Γενική & παγκόσμια ιστορία, Ασιατική ιστορία

Μαύρη θάλασσα
Tιμή Καταλόγου:15.92
Έκπτωση:25%
Τελική Τιμή:11.90€

Το βιβλίο του Νηλ Άσερσον είναι ένα πρωτότυπο, καλογραμμένο και γοητευτικό ανάγνωσμα για μια μεγάλη εσωτερική θάλασσα, για την ευρωπαϊκή ιστορία από την εποχή του Ηροδότου έως την κατάρρευση του κομμουνισμού και τη νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. Βιβλίο γεμάτο λεπτομερέστατες περιγραφές και παρατηρήσεις για την ακμή και την παρακμή παράξενων λαών και πολιτισμών, αλλά και συναρπαστικές ιστορίες, είτε πρόκειται για ένα σκοτεινό Έλληνα ρήτορα του 2ου μ.Χ. αιώνα είτε για μια γοητευτική Πολωνέζα κατάσκοπο τα χρόνια του εθνικισμού. Ο Άσερσον, σαν άλλος Ηρόδοτος, ξαναζωντανεύει το παρελθόν της Μαύρης Θάλασσας και προσδίδει ακόμη και σε καθημερινούς ανθρώπους και τόπους ξεχωριστή λάμψη, μαγεία και μια δόση μυστηρίου.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 537
Τίτλος πρωτότυπου: Black sea
Θέματα: Μαύρη Θάλασσα (Εύξεινος Πόντος), Γενική & παγκόσμια ιστορία, Ασιατική ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα