Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΣυμπόσιονΚωδικός: 978-960-05-0035-6Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Πλάτων, 427 π.Χ. – 347 π.Χ.Εκδοτικός οίκος: Βιβλιοπωλείον της ΕστίαςΕλλάδα, Δυτική φιλοσοφία : Αρχαία, μέχρι 500 μΧ

Συμπόσιον
Tιμή Καταλόγου:20.00
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:8.00€

Όχι χωρίς ιδιαιτέραν συγκίνησιν παραδίδω εις την δημοσιότητα την παρούσαν έκδοσιν του Συμποσίου. Είναι ο πρώτος τόμος σειράς εκδόσεων, η οποία, ιδρυθείσα κατά το έτος της 100ετηρίδος του Αδαμαντίου Κοραή, του μεγάλου αρχηγέτου των νεωτέρων ελλήνων φιλολόγων, πραγματοποιεί ό,τι είναι, ό,τι πρέπει να είναι το όνειρο κάθε έλληνος φιλολόγου, δια τον οποίον η Αρχαιότης είναι κάτι περισσότερον παρά επάγγελμα. Και είναι το πρώτο βιβλίο εις το οποίον τολμώ να παρουσιάσω εις ευρυτέραν δημοσιότητα ένα δείγμ? από τον τρόπον, που εκατάλαβα και αγάπησα ως τώρα τον Πλάτωνα. Τώρα που το βλέπω τυπωμένο, αισθάνομαι, μακράν από κάθε συμβατική μετριοφροσύνην, τας ατελείας του· περισσοτέρας θα εύρουν άλλοι. Ας μη μου αρνηθούν τουλάχιστον την αγάπην εις το έργον μου.


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

21η έκδοση

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 246
Θέματα: Ελλάδα, Δυτική φιλοσοφία : Αρχαία , μέχρι 500 μΧ
Γλώσσες: Ελληνική, Αρχαία, Ελληνική, Νέα