Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Απομνημονεύματα για τη δεύτερη πολιορκία του Μεσολογγίου 1825-1826Κωδικός: 978-960-7171-99-3Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Σπυρομίλιος, ΣτρατηγόςΕκδοτικός οίκος: ΒΕΡΓΙΝΑΕλλάδα, Απομνημονεύματα, Ευρωπαϊκή ιστορία

Απομνημονεύματα για τη δεύτερη πολιορκία του Μεσολογγίου 1825-1826
Tιμή Καταλόγου:15.21
Έκπτωση:50%
Τελική Τιμή:7.60€

Ο Στρατηγός Σπυρομίλιος πολέμησε ηρωικά κατά τη διάρκεια της δεύτερης πολιορκίας του Μεσολογγίου, έχοντας στις διαταγές του σώμα 250 παλικαριών. Ο ηρωικός αγώνας των ελεύθερων πολιορκημένων με τα στρατεύματα του Κιουταχή και Ιμπραήμ, παρουσιάζεται με όλες τις λεπτομέρειες που θα συγκλονίσουν κάθε ελληνική ψυχή. Η φρίκη των μαχών σώμα προς σώμα, οι κακουχίες, η πείνα, οι καθημερινές θυσίες μέχρι και τη φοβερή ώρα της εξόδου, αλλά και το ψυχικό μεγαλείο των ηρωικών υπερασπιστών, καταγράφονται από τον Σπυρομίλιο με τόση παραστατικότητα και ειλικρίνεια, που εξυψώνουν το Μεσολόγγι σε φάρο αρετής και ανδρείας, που θα φωτίζει για πάντα τις ψυχές των Ελλήνων.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 190
Θέματα: Ελλάδα, Απομνημονεύματα, Ευρωπαϊκή ιστορία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα