Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πενήντα χρόνια από τα ΣεπτεμβριανάΚωδικός: 978-960-201-179-9Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟΕκδοτικός οίκος: Ελληνικό Λογοτεχνικό και Ιστορικό Αρχείο (Ε.Λ.Ι.Α.)Ελλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία, Ευρωπαϊκή ιστορία, Διεθνείς σχέσεις

Πενήντα χρόνια από τα Σεπτεμβριανά
Tιμή Καταλόγου:22.83
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:7.90€

«Με αφορμή την 50η επέτειο της τραγικής εκείνης νύχτας, των γεγονότων της 6/7 Σεπτεμβρίου 1955 στην Πόλη - κατά την οποία οι υλικές και ψυχολογικές καταστροφές που υπέστη ο ελληνισμός, ξεπέρασαν κατά πολύ ακόμη και τους προβλεπόμενους στόχους των διοργανωτών - επιχειρήσαμε μια σύντομη ιστορική αναδρομή με σκοπό να εκπληρώσουμε στο ελάχιστο ένα καθήκον. Ένα καθήκον προς την Ιστορία. (. . .) Τα κείμενα που επιλέχτηκαν προέρχονται αποκλειστικά από Κωνσταντινουπολίτες, λογοτέχνες, δημοσιογράφους, ποιητές και ιστορικούς, πλην της ανεκδότου μέχρι σήμερα έκθεσης του πρέσβη ε.τ. Β. Θεοδωροπούλου, προξένου στην Πόλη τον Σεπτέμβριο του 1955».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 247
Θέματα: Ελλάδα, Βυζαντινή Αυτοκρατορία, Ευρωπαϊκή ιστορία, Διεθνείς σχέσεις
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα