Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι όμορφοι γάμοι όμορφα καίγονταιΚωδικός: 978-960-410-639-4Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Γκούνα, ΚατερίναΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Οι όμορφοι γάμοι όμορφα καίγονται
Tιμή Καταλόγου:17.92
Έκπτωση:17%
Τελική Τιμή:14.90€

Βγήκα στη βεράντα και κοίταξα με απέραντη λύπη και βλέμμα άδειο τ` απομεινάρια της πρώτης επετείου τον γάμου μας, αυτής που ήθελα να γιορτάσω με πανηγυρικό τρόπο. Πιάτα στο χρώμα της λεβάντας, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα ανακατεμένα με πράσινες χαρτοπετσέτες και κόκκινα τριαντάφυλλα, κι ένα αεράκι γλυκό θαλασσινό, ανακατεμένο με άρωμα καλοκαιριάτικων λουλουδιών, να έρχεται σαν νυχτερινός εραστής και να μ` αγκαλιάζει σφιχτά. Ήταν κι εκείνο το ζεστό χέρι τον Βασίλη που έσφιξε για μια στιγμή το δικό μου κάτω απ το χάρτινο τραπεζομάντιλο και μου άνοιξε ένα παράθυρο σε μια γνώση που μέχρι τότε δεν είχα, τη γνώση ότι πάντα γύρω μου υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι, κι άλλοι άντρες που το άγγιγμά τους άφηνε μια γλυκιά ζεστασιά και τους οποίους ίσως θα μπορούσα να τους αγαπήσω και να μ` αγαπήσουν, άσχετα αν εγώ δεν τους είχα δει ποτέ μέχρι τότε`.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 544
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα