Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ισπανικό παιχνίδιΚωδικός: 978-960-691-237-5Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Cumming, CharlesΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΣκωτία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το ισπανικό παιχνίδι
Tιμή Καταλόγου:19.60
Έκπτωση:24%
Τελική Τιμή:14.90€

(. . .) Ύστερα από μια αποτυχημένη επιχείρηση εναντίον της CIA, ο Βρετανός κατάσκοπος απομακρύνεται από τη ΜΙ6 και προσπαθεί σιγά σιγά να ξαναχτίσει τη ζωή του στη Μαδρίτη. Έχει ένα διαμέρισμα, μια δουλειά και μια σχέση με τη σύζυγο του διευθυντή του. . . Πιο μεγάλος και με περισσότερη ωριμότητα πια, ο Μίλιους, που είχε κεντρίσει άλλοτε το ενδιαφέρον των μυστικών υπηρεσιών, διατηρεί ακόμη την ικανότητά του να εξαπατά και διαθέτει μια καταστροφική έλξη σε οτιδήποτε απόρρητο. Έτσι, όταν ένα πρώην μέλος των Βάσκων αυτονομιστών εξαφανίζεται κάτω από περίεργες συνθήκες, μπαίνει στον πειρασμό να αναζητήσει τα ίχνη του. Οι κανόνες όμως, έχουν πλέον αλλάξει και ο Άλεκ Μίλιους δουλεύει μόνος. Αναλώσιμο είδος πια, σύντομα θ` αρχίσει να δέχεται τα πρώτα πλήγματα των μυστικών υπηρεσιών μέσα από στημένους φόνους, απαγωγές και πυροβολισμούς. . . όλα στο όνομα της ανεξαρτησίας των Βάσκων. Κανένας δεν εμπιστεύεται κανέναν. Κι όταν στο τέλος έρχεται αντιμέτωπος με τον εφιάλτη της σύγχρονης τρομοκρατίας, ο Άλεκ Μίλιους θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να ξεσκεπάσει αυτή την αιματηρή συνωμοσία.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 397
Τίτλος πρωτότυπου: The Spanish Game
Θέματα: Σκωτία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα