Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το έτερον ήμισυΚωδικός: 978-960-410-182-5Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Rayner, SarahΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το έτερον ήμισυ
Tιμή Καταλόγου:12.11
Έκπτωση:27%
Τελική Τιμή:8.90€

Η σύζυγος. Η ερωμένη. Καθεμιά έχει τη δική της ιστορία. Η Μάγκι: σύζυγος, μητέρα, καταπληκτική μαγείρισσα και τέλεια νοικοκυρά. Κοντά στα σαράντα, έχει σχεδόν εγκαταλείψει τη δημοσιογραφία για ν` αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Η ζωή της κυλάει ήρεμα στη γαλήνη αλλά και τη μονοτονία της εξοχής. Η Χλόη: ερωμένη, ανύπαντρη, κακή μαγείρισσα κι ακόμα χειρότερη νοικοκυρά. Κοντά στα τριάντα, ετοιμάζετια να λανσάρει ένα καινούργιο περιοδικό. Η ζωή της στροβιλίζεται στη δίνη της μεγαλούπολης. Από το ένα κεφάλαιο στο άλλο η καθεμιά μάς λέει την ιστορία της - μια πολύ συνηθισμένη ιστορία: Δύο γυναίκες αγωνίζονται να κερδίσουν την καρδιά του ίδιου άντρα. Όμως, ακόμα και στις πιο συνηθισμένες ιστορίες, η ζωή επιφυλάσσει διαφορετική μοίρα για τον καθένα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 495
Τίτλος πρωτότυπου: The Other Half
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα