Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το επουράνιο σχέδιοΚωδικός: 978-960-7213-41-9Έτος έκδοσης: 1992Συγγραφέας: Allende, IsabelΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΧιλή, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το επουράνιο σχέδιο
Tιμή Καταλόγου:16.15
Έκπτωση:26%
Τελική Τιμή:12.00€

Ο πρωταγωνιστής αυτού του επικού και ταυτόχρονα προσωπικού μυθιστορήματος, ο Γκρέγκορυ Ρηβς, είναι ένας αυτοδημιούργητος «Γκρίνγκο», που ζει μέσα στον κόσμο των λατινοαμερικάνων μεταναστών στην Καλιφόρνια κι ενσωματώνει πολλά από τα ελαττώματα και τις αρετές της κοινωνίας μας στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα. Στις εξαιρετικές σελίδες αυτού του βιβλίου, όπου η Ιζαμπέλ Αλιέντε οικοδομεί αρμονικά ένα έργο με μεγάλη θεματική ένταση, ο αναγνώστης θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα συναισθήματα των περιθωριακών της κοινωνίας και των ρατσιστών, με το πάθος της πολιτικής δράσης, με τις αντιθέσεις ανάμεσα στην αφθονία και στη φτώχεια, με την τρομερή πραγματικότητα του πολέμου στο Βιετνάμ, με την εμπειρία της εξέλιξης της οικογένειας, με την αδιάκοπη αναζήτηση και βίωση του έρωτα - μια πορεία που τελικά οδηγεί τον Γκρέγκορυ Ρηβς στο δικό του «Επουράνιο σχέδιο» κάτι που είχε διαισθανθεί από τα παιδικά του χρόνια, τότε που μιλούσε γι’ αυτό ο πατέρας του στα κηρύγματά του. Αυτό το πέμπτο βιβλίο της Ιζαμπέλ Αλιέντε είναι άλλη μια από τις μεγάλες λογοτεχνικές της δημιουργίες, που ύστερα από μια εξαιρετικά ευρηματική αρχή θα κρατήσει αδιάπτωτο το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέχρι το αποκαλυπτικό όσο και εντυπωσιακό τέλος. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ)

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 486
Τίτλος πρωτότυπου: El plan infinito
Θέματα: Χιλή, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα