Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΑχυράνθρωποιΚωδικός: 978-960-436-166-3Έτος έκδοσης: 2007Συγγραφέας: Marshall, MichaelΕκδοτικός οίκος: ΟΞΥΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Αχυράνθρωποι
Tιμή Καταλόγου:19.07
Έκπτωση:11%
Τελική Τιμή:16.90€

Στο Πάλμερστον της Πενσιλβάνια, δυο άντρες μπαίνουν ήρεμα σε ένα φαστφουντάδικο γεμάτο κόσμο - αργά και μεθοδικά σκοτώνουν εξήντα οκτώ ανθρώπους. Στη λεωφόρο Προμενάντ της Σάντα Μόνικα, μια κοπελίτσα δίνει οδηγίες για τα αξιοθέατα σ` έναν καλοβαλμένο Άγγλο τουρίστα. Δε θα γυρίσει σπίτι της εκείνο το βράδυ. Ίδια τύχη είχαν άλλες τέσσερις κοπέλες, που βρέθηκαν νεκρές, βασανισμένες. Στο Ντάιερσμπεργκ της Μοντάνα, ο Γουόρντ Χόπκινς πενθεί τους γονείς του, που έχασαν τη ζωή τους σε ένα δυστύχημα. Και τότε βρίσκει ένα σημείωμα κρυμμένο στην αγαπημένη πολυθρόνα του πατέρα του. Το σημείωμα γράφει: «Δεν έχουμε πεθάνει». Αυτά τα τρία γεγονότα, φαινομενικά άσχημα μεταξύ τους, είναι οι πρώτες ενδείξεις της δράσης ενός ασύλληπτου δικτύου τρόμου. Θα οδηγήσουν έναν άνθρωπο που δεν είναι φτιαγμένος από τη στόφα του ήρωα σε μια ανατριχιαστική αναμέτρηση με τους Αχυρανθρώπους. Κανένας δεν ξέρει ποιοι είναι - ή γιατί σκοτώνουν. Αλλά κάποιος πρέπει να τους σταματήσει.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 439
Τίτλος πρωτότυπου: The Straw Men
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα