Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ουρανός στο αίμαΚωδικός: 978-960-410-638-7Έτος έκδοσης: 2011Συγγραφέας: Ανθοπούλου, ΕλένηΕκδοτικός οίκος: ΩΚΕΑΝΙΔΑΜυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ουρανός στο αίμα
Tιμή Καταλόγου:18.90
Έκπτωση:16%
Τελική Τιμή:15.90€

Η γιαγιά Μαρκέλλα θα βρει στην εγγονή Μαρκέλλα την κόρη που της στέρησαν και η εγγονή Μαρκέλλα θα βρει στη γιαγιά Μαρκέλλα τη μάνα που έχασε πριν καλά καλά τη γνωρίσει. Μοιράζονται και κάτι ακόμη πιο βαθύ: τη σκιά του χαμένου έρωτα. Η μία, η γιαγιά, τον έχασε στα χρόνια του πολέμου, η άλλη, η εγγονή, τον έπνιξε μέσα στον λαβύρινθο από τα συναισθήματα και τις ιδεολογικές παρεξηγήσεις που σημάδεψαν τη ζωή της. Με φόντο τη φτώχεια της Κατοχής, τα πέτρινα χρόνια μετά την Απελευθέρωση, τη Θεσσαλονίκη και τα φοιτητικά στέκια της, και τη μεγαλοαστική Αθήνα των χρόνων της ευμάρειας, οι ζωές των δυο γυναικών χαράζουν την πορεία τους σε μια Ελλάδα που βαδίζει προς το τέλος του 20ου αιώνα. Πορτραίτα γνώριμα και οικεία σ` έναν κόσμο που είναι ο δικός μας κόσμος.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 552
Θέματα: Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα