Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ελληνικό τραγούδι των τελευταίων 30 χρόνωνΚωδικός: 978-960-236-148-1Έτος έκδοσης: 1991Συγγραφέας: Νοταράς, ΓιώργοςΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΕλλάδα, Μουσική

Το ελληνικό τραγούδι των τελευταίων 30 χρόνων
Tιμή Καταλόγου:14.27
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:5.00€

Η ιστορία του ελληνικού τραγουδιού είναι μια υπόθεση που εξακολουθεί να ανήκει στο μέλλον. . . Όμως, η εξαιρετική άνθηση και ποικιλία που γνώρισε τα τελευταία 30 χρόνια, είναι κάτι που αξίζει περισσότερο της προσοχής που μπορούν να του δώσουν τα πάσης φύσεως δημοσιογραφικά έντυπα. Φαίνεται ότι κάποια μυστική ανεξιχνίαστη ρίζα υπάρχει, που μας κάνει να ξεχωρίζουμε, ασυνείδητα, αυτό που λέμε ελληνικό τραγούδι, σε όλες τις φάσεις και αντιφάσεις του, από τις ψευτιές και τις απομιμήσεις. Για τέτοια τραγούδια λοιπόν, μετέωρα, από κοινού θεμελιωμένα σε κάτι που δεν φαίνεται, μιλάει το βιβλίο αυτό που αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσπάθεια να συγκεντρωθούν, μέσα από τη μνήμη, την αίσθηση και την πληροφορία, ό,τι ο συγγραφέας θεωρεί σημαντικότερο στο σύγχρονο ελληνικό τραγούδι και άκρως ενδιαφέρον να ξανακοιταχτεί, δέκα χρόνια πριν το 2000. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 228
Θέματα: Ελλάδα, Μουσική
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα