Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ερωτικό δίλημμαΚωδικός: 978-618-03-0754-2Έτος έκδοσης: 2018Συγγραφέας: Evanovich, JanetΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΜυθιστορήματα

Ερωτικό δίλημμα
Tιμή Καταλόγου:16.60
Έκπτωση:64%
Τελική Τιμή:5.90€

Η κυνηγός φυγόδικων Στέφανι Πλαμ τα έχει βρει σκούρα τελευταία. Διάφορα πτώματα αρχίζουν να εμφανίζονται στο εργοτάξιο του γραφείου εγγυήσεων του ξάδερφού της του Βίνι. Το κίνητρο και η ταυτότητα του δολοφόνου είναι άγνωστα, αλλά ένα πράγμα είναι ξεκάθαρο: η Στέφανι είναι η επόμενη στη λίστα. Ταυτόχρονα, η προσωπική της ζωή χρειάζεται επειγόντως ξεκαθάρισμα ? όλοι την πιέζουν να διαλέξει μεταξύ του Τζο Μορέλι και του Ρέιντζερ, η βοηθός της η Λούλα της προτείνει καυτούς διαγωνισμούς για να μπορέσει να διαλέξει, ενώ η μητέρα της επιμένει να τους παρατήσει και τους δύο για χάρη ενός παλιού συμμαθητή.
Η Στέφανι πρέπει να βρει έναν δολοφόνο, να συλλάβει τους κακοποιούς στη λίστα της και να διαλέξει ανάμεσα σε δύο άντρες ? κι αυτό το τελευταίο ίσως είναι το δυσκολότερο.

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΥΠΟΣ

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη Στέφανι Πλαμ.
Chicago Tribune

Τολμηρά, χιουμοριστικά, διασκεδαστικά, τα βιβλία της Στέφανι Πλαμ είναι απόλαυση.
Washington Post

Από τα πιο απολαυστικά αναγνώσματα της σύγχρονης λογοτεχνίας.
GQ

Ακαταμάχητη ηρωίδα
Houston Chronicle

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 344
Θέματα: Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα