Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι ώρεςΚωδικός: 978-960-14-0182-9Έτος έκδοσης: 2000Συγγραφέας: Cunningham, Michael, 1952-Εκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΗ.Π.Α., Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα

Οι ώρες
Tιμή Καταλόγου:9.90
Έκπτωση:55%
Τελική Τιμή:4.50€

Με το μυθιστόρημα `Οι Ώρες` ο Μάικλ Κάνιγχαμ αποτίει φόρο τιμής στη ζωή και το έργο της Βιρτζίνια Γουλφ μέσα από τη συγγραφή της ιστορίας μιας ομάδας ανθρώπων που παλεύουν διεκδικώντας το μερίδιό τους στον έρωτα, την ελπίδα αλλά και την απογοήτευση.
Ο Μάικλ Κάνιγχαμ, ξεκινώντας με την περιγραφή της τελευταίας μέρας της ζωής της Βιρτζίνια Γουλφ, μας μεταφέρει στον κόσμο δύο Αμερικανίδων που προσπαθούν να δώσουν νόημα στη ζωή τους αλλά και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των φίλων, των αγαπημένων, των συγγενών.
Η πλοκή παίρνει απρόβλεπτη τροπή, καθώς ο συγκερασμός γεγονότων που έλαβαν χώρα στην προπολεμική Αγγλία, τη μεταπολεμική Καλιφόρνια και τη σύγχρονη Νέα Υόρκη συναρπάζει και συγκινεί και τον πιο απαιτητικό αναγνώστη. Η καθαρή, δυνατή και λυρική γραφή του Μάικλ Κάνιγχαμ στο έργο του ``Οι Ώρες`` βρήκε δίκαια την αναγνώριση με την απονομή του λογοτεχνικού βραβείου Pulitzer 1999.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 268
Τίτλος πρωτότυπου: The Hours
Θέματα: Η.Π.Α., Ταινίες, σινεμά, Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα