Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η ζωή μου με τον Jim Morrison και τους DoorsΚωδικός: 978-960-236-162-7Έτος έκδοσης: 1990Συγγραφέας: Densmore, JohnΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΜουσική, Μεμονωμένοι συνθέτες & μουσικοί, συγκεκριμένες ορχήστρες & συγκροτήματα

Η ζωή μου με τον Jim Morrison και τους Doors
Tιμή Καταλόγου:17.32
Έκπτωση:66%
Τελική Τιμή:5.90€

«Η ζωή μου με τον Jim Morrison και τους Doors είναι ένα εξαιρετικά απολαυστικό ανάγνωσμα· ιδιαίτερα οι ενορατικές και διαισθητικά βιωμένες εμπειρίες που μεταδίδει. Ο Τζον Ντένσμορ είναι ένας άνθρωπος που κατάφερε να επιβιώσει μέσα από τη βουτιά στην άβυσσο και συνέχισε ν` αναζητά» (Όλιβερ Στόουν), «Καθώς ξεδιπλωνόταν η δεκαετία του `60, οι Doors επιλέχτηκαν ως ακούσιοι εθελοντές αρχηγοί, σε μια κοινωνία χωρίς αρχηγούς. Δεν υπήρχαν αποτυπώματα ούτε κατευθυντήριες γραμμές για τη διαπραγμάτευση με την άμεση δόξα, την άμεση ειδωλολατρία, τον άμεσο υλικό πλούτο - και μάλιστα στην πολύ νεαρή ηλικία. Ως μέλος των Doors, ο Τζον Ντένσμορ βρέθηκε να βλέπει από την `ενδοχώρα` προς τα έξω, να παρατηρεί ένα νέο κόσμο που χόρευε στους ρυθμούς ενός νέου ψυχεδελικού τυμπανιστή. Σ` αυτό το βιβλίο ο Τζον μοιράζεται μαζί μας τις ζωηρές ενοράσεις του μέσα απ` αυτήν την καθαγιασμένη εποχή του λαβύρινθου της ροκ μουσικής του εξήντα και αυτό που κάνει διέπεται από μια αχαλίνωτη ειλικρίνεια και ένα γνήσιο σεβασμό για την αλήθεια» (Μπιλ Γκράχαμ), «Αυτό το βιβλίο είναι μια αληθινή ιστορία» (Ρόμπι Κρίγκερ).


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 398
Παράλληλος τίτλος: Riders on the storm
Τίτλος πρωτότυπου: Riders on the storm
Θέματα: Μουσική, Μεμονωμένοι συνθέτες & μουσικοί, συγκεκριμένες ορχήστρες & συγκροτήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα