Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Συντακτικό της νεοελληνικής γλώσσαςΚωδικός: 978-960-206-211-1Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Γιαννακόπουλος, Παναγιώτης Ε.Εκδοτικός οίκος: Παπαδήμας Δημ. Ν.Γραμματική, συντακτικό & μορφολογία

Συντακτικό της νεοελληνικής γλώσσας
Tιμή Καταλόγου:26.50
Έκπτωση:70%
Τελική Τιμή:8.00€

Το συντακτικό, όπως και η γραμματική της νεοελληνικής γλώσσας, είναι ένα πολύτιμο όργανο για τη διδασκαλία της γλώσσας μας στα σχολεία της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Και το "Συντακτικό της Νεοελληνικής Γλώσσας" του φιλολόγου Παν. Ε. Γιαννακόπουλου θέλει να βοηθήσει το δάσκαλο στη διδακτική του προσπάθεια και το μαθητή στη σωστή μάθηση και χρήση της νεοελληνικής μας γλώσσας.

Με την πρωτότυπη διάταξη της συντακτικής ύλης, το πλήθος των παραδειγμάτων σε κάθε συντακτικό φαινόμενο, τα λογοτεχνικά κείμενα από όλη τη νεοελληνική μας γραμματεία, τους συνοπτικούς πίνακες, τις ασκήσεις και τα παραστατικά διαγράμματα, το βιβλίο αυτό αποβαίνει χρησιμότατο στους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές, τους φοιτητές και σε όσους ενδιαφέρονται να χρησιμοποιούν σωστά τη νεοελληνική μας γλώσσα.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 540
Θέματα: Γραμματική, συντακτικό & μορφολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα