Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο δρόμος του Σινεκλί ΜπακάλΚωδικός: 978-960-14-0019-8Έτος έκδοσης: 1999Συγγραφέας: Adivar, Halide EdipΕκδοτικός οίκος: ΕΚΔΟΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ Α. Α. ΛΙΒΑΝΗΤουρκία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Ο δρόμος του Σινεκλί Μπακάλ
Tιμή Καταλόγου:20.40
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:15.90€

Το μυθιστόρημα "Ο Δρόμος του Σινεκλί Μπακάλ" θεωρείται το κορυφαίο έργο της Χαλιντέ Εντίπ Αντιβάρ. Το έγραψε στα αγγλικά και εκδόθηκε πρώτα στο Λονδίνο (1935) και ένα χρόνο αργότερα στην Τουρκία, στη μητρική της γλώσσα.

Η συγγραφέας στο μυθιστόρημά της αυτό καθρεφτίζει με πολύ ρεαλισμό τα τελευταία χρόνια της σκληρής εποχής του Αμπντούλ Χαμίτ ΙΙ, λίγο πριν καταρρεύσει η οθωμανική αυτοκρατορία - ατμόσφαιρα μέσα στην οποία η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε. Μέσα από την περιγραφή της φτωχικής συνοικίας και του περιβάλλοντος του παλατιού αναδεικνύονται σημαντικοί χαρακτήρες, τους οποίους η Χαλιντέ Εντίπ Αντιβάρ χρησιμοποιεί για να μας μεταφέρει τον απόηχο και τα χρώματα του τέλους μιας εποχής - λίγο πριν γεννηθεί η σύγχρονη Τουρκία.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 472
Τίτλος πρωτότυπου: Sinekli Bakkal
Θέματα: Τουρκία, Μυθιστορήματα, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα