Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΤαυτότητεςΚωδικός: 978-960-03-1799-2Έτος έκδοσης: 1997Συγγραφέας: Ναυρίδης, Κλήμης & Χρηστάκης, Νικόλας Λ.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΚοινωνική, ομάδα ή συλλογική ψυχολογία

Ταυτότητες
Tιμή Καταλόγου:21.20
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:7.40€

(. . .) Στο βιβλίο αυτό εκτίθενται παραλλαγές της ταυτοτικής προβληματικής, του τρόπου δηλαδή με τον οποίο η ταυτότητα συγκροτείται (ή αποδίδεται) ως το δυναμικό αποτέλεσμα μιας διαρκούς αντιπαράθεσης ανάμεσα στο «μέσα» και στο «έξω», ανάμεσα στο ψυχικό και το κοινωνικό, ανάμεσα σε υποκείμενα και σε αντικείμενα. Πρόκειται για ψυχοκοινωνικές προσεγγίσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στη διεπιστημονικότητα και μια ευαισθησία κλινικού τύπου. Εξετάζονται δε τόσο θέματα που ενδιαφέρουν τον κοινωνικό επιστήμονα που επιθυμεί να κατανοήσει την κοινωνιοψυχική δυναμική ή να μυηθεί σε θέματα παρέμβασης στο πλαίσιό της, όσο και επιστημολογικά προβλήματα που αφορούν στις δυνατότητες και στους τρόπους σύστασης μιας τέτοιας, σύνθετης και ενσυνείδητης, γνώσης.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 455
Θέματα: Κοινωνική , ομάδα ή συλλογική ψυχολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα