Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ποδόσφαιρο και η ΑριστεράΚωδικός: 978-960-03-5914-5Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Κάππος, Θανάσης Κ.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΛογοτεχνικά δοκίμια, Ιστορία, Πολιτική και κυβέρνηση, Πολιτικές ιδεολογίες, Ποδόσφαιρο

Το ποδόσφαιρο και η Αριστερά
Tιμή Καταλόγου:10.60
Έκπτωση:34%
Τελική Τιμή:7.00€

Στο βιβλίο Το ποδόσφαιρο και η Αριστερά αναβιώνουν ιστορίες Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών που διέπρεψαν με τη δράση τους μέσα και έξω από τα γήπεδα, και πήγαν κόντρα σε αντίξοες πολιτικές καταστάσεις και περιβάλλοντα, δείχνοντας έναν διαφορετικό, εναλλακτικό δρόμο για το όνειρο. Ο Γιώργος Δεληκάρης, ο Νίκος Γόδας, ο Ανδρέας Μουράτης, ο Βασίλης Χατζηπαναγής, ο Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο Νίκος Χρηστίδης, η θρυλική ομάδα της Μακρονήσου, ο Σόκρατες και η Κορίνθιανς, ο Κάρλος Τέβες, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και πολλοί άλλοι πρωταγωνιστές της μπάλας και της ζωής παρουσιάζονται για πρώτη φορά μαζί σε μια πρωτότυπη και διαφωτιστική καταγραφή της σχέσης που ανέπτυξε η Αριστερά με το ποδόσφαιρο από τη δεκαετία του ?40 έως τις μέρες μας. Ωστόσο, το βιβλίο του Θανάση Κ. Κάππου δεν στέκεται μόνο στις ένδοξες και ηρωικές στιγμές. Προχωρεί ακόμα παραπέρα, θέτοντας καίρια ερωτήματα, με κριτικό και αυτοκριτικό λόγο, για τη στάση και το ρόλο των αριστερών στο χώρο του αθλητισμού και ιδίως του ποδοσφαίρου.

 

Ελαφρώς σκισμένη η ράχη του βιβλίου κατά τα άλλα σαν καινούργιο

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 184
Θέματα: Λογοτεχνικά δοκίμια, Ιστορία, Πολιτική και κυβέρνηση, Πολιτικές ιδεολογίες, Ποδόσφαιρο
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα