Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Στίγμα στο πρόσωποΚωδικός: 978-960-517-035-6Έτος έκδοσης: 1970Συγγραφέας: Christie, Agatha, 1890-1976Εκδοτικός οίκος: ΛυχνάριΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Στίγμα στο πρόσωπο
Τελική Τιμή:5.50€

Ένας άνθρωπος κακότροπος και αντιπαθής, με όλα τα σημάδια της ενοχής στο πρόσωπό του και με όλα τα στοιχεία εναντίον του, δεν αποτελεί βέβαια μεγάλο πρόβλημα για τους ενόρκους σε μια δίκη στο Ολντ Μπαίλεϋ. Έτσι η ετυμηγορία θα είναι ομόφωνη: Ένοχος! Η ποινή: θάνατος! Όμως ο αστυνομικός διευθυντής Σπενς της Αστυνομίας του Κίλτσεστερ, ο άνθρωπος που ανέλαβε την εξιχνίαση της δολοφονίας της κυρίας Μακ Γκίντυ, μιας ηλικιωμένης γυναίκας που έκανε την παραδουλεύτρα σε διάφορα σπίτια, δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος απ` την απόφαση του δικαστηρίου. Παρά τη συγκυρία των ενδείξεων και την κατηγορηματικότητα των στοιχείων, κατά βάθος πιστεύει πως ο άνθρωπος αυτός είναι αθώος. Έτσι δε θα διστάσει να καταφύγει στον Ηρακλή Πουαρό και να ζητήσει τη βοήθειά του. Πρόκειται για δικαστική πλάνη, θα ισχυριστεί. Κι ο Ηρακλής Πουαρό, ο δαιμόνιος ντετέκτιβ με το «αυγοειδές» κεφάλι, δε θα διστάσει να αναλάβει αυτήν την «προκαταβολικά» χαμένη υπόθεση με τη βοήθεια της πιστής του θαυμάστριας Αριάδνης Όλιβερ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 219
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα