Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τετράδια ζωήςΚωδικός: 978-960-03-1116-7Έτος έκδοσης: 1993Συγγραφέας: Καρέζη, ΤζένηΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΕλλάδα, Σπουδές θεάτρου

Τετράδια ζωής
Tιμή Καταλόγου:15.90
Έκπτωση:60%
Τελική Τιμή:6.40€

«. . . Και η Τζένη, εκτός από καλή μαθήτρια που ήτανε, άρχισε να αναπτύσσει πολλές δραστηριότητες. Έλεγε ποιήματα. Τα έλεγε, φαίνεται, πολύ ωραία, γιατί όλο εκείνη βάζανε. Έγραφε σκετσάκια. Τα σκηνοθετούσε. Οργάνωνε παραστάσεις. Είχε το πρόσταγμα για όλες τις σχολικές γιορτές, και βέβαια όχι μόνο για την τάξη της (πήγαινε τώρα στη δευτέρα Γυμνασίου) αλλά για όλες τις τάξεις. Κι επειδή δεν μπορούσε να είναι σε όλα - έπρεπε, βλέπετε, να παίζουνε και τ` άλλα παιδιά - όπου δεν έπαιζε, έδινε τις συμβουλές της: `Αυτό το ποίημα δεν είναι καλό για την περίσταση`. `Αυτό το σκετς είναι πολύ μεγάλο. Ανάμεσα σ` αυτό και στο άλλο, θέλει ένα τραγούδι`. Έκανε και διανομές. (. . .) Όλα αυτά ήτανε, βλέπεις, η ζωή της. Και οι σοφοί της δάσκαλοι το είχανε καταλάβει και την αφήνανε να ανοίγει τα φτερά της. . .».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 147
Θέματα: Ελλάδα, Σπουδές θεάτρου
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα