Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο διαρρήκτης που αποκάλυψε τον ΚίπλινγκΚωδικός: 978-960-397-436-9Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Block, Lawrence, 1938-Εκδοτικός οίκος: Modern TimesΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου

Ο διαρρήκτης που αποκάλυψε τον Κίπλινγκ
Tιμή Καταλόγου:18.10
Έκπτωση:18%
Τελική Τιμή:14.90€

Δεν αγαπά μόνο τον κίνδυνο αλλά και τα βιβλία. Όταν ο Ράντγιαρντ Γουέλκιν, ένας μυστηριώδης τύπος με σκοτεινό παρελθόν, του αναθέτει να διαρρήξει τη βίλα ενός εξίσου μυστηριώδη επιχειρηματία, ο Ρόντενμπαρ δε θα φέρει αντιρρήσεις. Απ` τη στιγμή, μάλιστα, που αντικείμενο του πόθου του είναι το πιο αμφιλεγόμενο χειρόγραφο του Κίπλινγκ, που οι φήμες το θέλουν να έχει περάσει απ` τα χέρια του ίδιου του Αδόλφου Χίτλερ, ο Ρόντενμπαρ δε θα αργήσει να φέρει σε πέρας την αποστολή του. Το τίμημα; Μια ανεξήγητη δολοφονία που βαραίνει τις πλάτες του ίδιου του Ρόντενμπαρ και ένας πόλεμος που ξεσπάει και εκτείνεται μέχρι τα βάθη της Ανατολής. Το αποτέλεσμα; Ένας φρενήρης αγώνας ταχύτητας στον οποίο ο Ρόντενμπαρ θα αναλάβει το ρόλο του πρώτου διαρρήκτη που αποκάλυψε τον Κίπλινγκ.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 286
Τίτλος πρωτότυπου: The Burglar who Liked to Quote Kipling
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα