Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Έντγκαρ Άλαν ΠόεΚωδικός: 978-618-03-0071-0Έτος έκδοσης: 2016Συγγραφέας: Kevin J. HayesΕκδοτικός οίκος: ΜΕΤΑΙΧΜΙΟΒιογραφία: γενικά

Έντγκαρ Άλαν Πόε
Tιμή Καταλόγου:14.40
Έκπτωση:66%
Τελική Τιμή:4.90€

Μια γοητευτική βιογραφία του μεγάλου αμερικανού ποιητή, πεζογράφου και κριτικού Έντγκαρ Άλαν Πόε, που ρίχνει φως τόσο στους βασικούς σταθμούς της ζωής του και στα σημαντικότερα έργα του όσο και στην καθοριστική επιρροή που άσκησε στις επόμενες γενιές δημιουργών από όλους τους χώρους της τέχνης και σε όλο τον κόσμο.
Παράλληλα, ο συγγραφέας του βιβλίου σκιαγραφεί τον εκρηκτικό χαρακτήρα του Πόε και αναφέρεται σε σημαντικά γεγονότα της ταραχώδους ζωής του, δίνοντάς μας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα του δημιουργού που έθεσε τις βάσεις της σύγχρονης λογοτεχνίας.
Το βιβλίο συμπληρώνεται με εξαντλητική βιβλιογραφία έργων γραμμένων από και για τον Πόε καθώς και από εικονογραφικό υλικό.

Μια πολύ καλά τεκμηριωμένη, σύντομη βιογραφία.  Οι πάμπολλοι θαυμαστές του Πόε θα βρουν στις σελίδες αυτού του βιβλίου μια διαφωτιστική εισαγωγή στη ζωή και το έργο του μεγάλου συγγραφέα.
Virginia Magazine

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 240
Θέματα: Βιογραφία: γενικά
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα