Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι υποψίες του κυρίου ΓουίτσερΚωδικός: 978-960-16-3425-8Έτος έκδοσης: 2010Συγγραφέας: Summerscale, Kate, 1965-Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΠατάκηΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Οι υποψίες του κυρίου Γουίτσερ
Tιμή Καταλόγου:7.00
Έκπτωση:16%
Τελική Τιμή:5.90€

Μια καλοκαιριάτικη νύχτα του 1860. Σε μια κομψή γεωργιανή μονοκατοικία στο χωριό Ρόουντ, στην κομητεία του Γουιλτσάιρ, όλα είναι ήσυχα. Πίσω από τα σφαλισμένα παράθυρα, τα μέλη της οικογένειας Κεντ κοιμούνται βαθιά. Μια ώρα περίπου μετά τα μεσάνυχτα, ένα σκυλί γαβγίζει: όλοι ξέρουν ότι το λαμπραντόρ των Κεντ γαβγίζει δυνατά με το παραμικρό. Όταν η οικογένεια ξυπνά το επόμενο πρωί, ανακαλύπτει κάτι φρικιαστικό: ένας ασύλληπτα αποτρόπαιος φόνος έχει διαπραχθεί στο σπίτι. Οι ένοικοι του σπιτιού βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, διότι, εκτός όλων των άλλων, είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο ένοχος βρίσκεται ακόμα ανάμεσά τους. Η Σκότλαντ Γιάρντ στέλνει τον Τζακ Γουίτσερ, τον πιο διάσημο ντετέκτιβ της εποχής του, για να διερευνήσει τη δολοφονία στο Ρόουντ Χιλ Χάουζ. (. . .) Να εξιχνιάσει μια υπόθεση στην οποία οι ύποπτοι είναι τα μέλη της απαρηγόρητης οικογένειας. (. . .) Η δολοφονία προκαλεί εθνική υστερία. (. . .) Όλοι έχουν μια θεωρία για την ταυτότητα του δολοφόνου. Εντούτοις, όταν ο Γουίτσερ καταλήγει στο δικό του συμπέρασμα, ξεσπάει γενική κατακραυγή και σύγχυση. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΜΕΤΡΙΑ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 590
Τίτλος πρωτότυπου: The Suspicions of Mr. Whicher or The Murder at Road Hill House
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα