Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα αρχαία ελληνικά μυστήριαΚωδικός: 978-960-7076-11-3Έτος έκδοσης: 2002Συγγραφέας: Κωνσταντινίδης, Κωνσταντίνος Χ., 1929- , υποστράτηγος ε.α.Εκδοτικός οίκος: Νέα ΘέσιςΑρχαία Ελλάδα, Κλασική ιστορία / κλασικού πολιτισμού, Αρχαία ελληνική θρησκεία και μυθολογία

Τα αρχαία ελληνικά μυστήρια
Τελική Τιμή:15.60€

Το ανά χείρας βιβλίο αποσκοπεί να δώσει με αδιάσειστα στοιχεία και χωρίς προγονολαγνεία, τα επιτεύγματα του Ελληνικού Πνεύματος σε όλους τους τομείς, από την προϊστορία ως την εποχή που φυλακίσθηκε - προ 2.000 ετών περίπου - μετά την βιαία επιβολή της ξένης θρησκείας. Ο Ελληνικός Πολιτισμός είναι χρονικώς ο πρώτος και ουσιαστικώς ο μόνος, επάνω στον οποίο οικοδομήθηκε ο Παγκόσμιος Πολιτισμός. Μετά απ` αυτόν οι άνθρωποι απλώς αναμασούν, αναλύουν και εφαρμόζουν στραβά την Ελληνική Σκέψη. Και το «μυστήριο» είναι γιατί ο Ελληνισμός είχε το μοναδικό ίσως προνόμιο, να βρει πρώτος το εργαλείο της Γνώσεως; Τον ορθό Λόγο; Και αν οι σκοταδιστές δεν είχαν καταστρέψει τα λαμπρά πνευματικά και καλλιτεχνικά επιτεύγματά του, τώρα η κατάστασις θα ήτο εντελώς διαφορετική. Όμως ο κόσμος αλλάζει οριστικώς τον 21ο αιώνα. Όλοι οι άνθρωποι - και ιδιαιτέρως οι νέοι και οι μετέχοντες στον Ελληνικό Πολιτισμό - έχουν καθήκον να συμβάλλουν ενεργητικώς στην οικοδόμηση του νέου «Κόσμου της Γνώσεως».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 335
Θέματα: Αρχαία Ελλάδα, Κλασική ιστορία / κλασικού πολιτισμού, Αρχαία ελληνική θρησκεία και μυθολογία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα