Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Τα μονοπάτια της ευτυχίαςΚωδικός: 978-960-691-608-3Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Τσεμπερλίδου, ΚατερίναΕκδοτικός οίκος: Modern TimesΟ εαυτός, το εγώ, ταυτότητα, προσωπικότητα, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Τα μονοπάτια της ευτυχίας
Tιμή Καταλόγου:13.90
Έκπτωση:65%
Τελική Τιμή:4.90€

Σε αυτό το βιβλίο η Κατερίνα Τσεμπερλίδου εξερευνά το σημαντικότερο σκοπό της ζωής μας, την ευτυχία. Δίνει απαντήσεις σε όλες τις βασικές ανησυχίες που απασχολούν τους περισσότερους ανθρώπους, όπως: πώς να ασκήσουμε το δικαίωμα της ευτυχίας, πώς να ξεπεράσουμε τα εμπόδια στην ευτυχία, πώς να επηρεάσουμε την ευτυχία μας κάνοντας ένα κλικ, πώς να επιλέξουμε το δικό μας σύστημα αξιών. Θα διαπιστώσετε ότι η ευτυχία δεν είναι κάτι άπιαστο. Ότι με ενδιαφέροντα, κατανοητό και συναρπαστικό τρόπο, το βιβλίο αυτό θα σας συνοδεύσει σε ένα ταξίδι όπου η ευτυχία έχει αναρίθμητα μονοπάτια. Θα μπορέσει ο καθένας σας να βρει με γνώση, αυτοπεποίθηση και κουράγιο το δικό του τρόπο να είναι ευτυχισμένος.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 295
Θέματα: Ο εαυτός , το εγώ , ταυτότητα , προσωπικότητα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα