Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η αποστολή του ΔίαΚωδικός: 978-618-5054-03-8Έτος έκδοσης: 2013Συγγραφέας: ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, ΓΕΡΑΣΙΜΟΣΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΑνεξήγητα φαινόμενα / το παραφυσικό, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ

Το πέρασμα του Σειρίου και η 8η αποστολή του Δία
Tιμή Καταλόγου:16.96
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:11.87€

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ό,τι σε όλες τις μυθολογίες και όλες τις αρχαίες θρησκείες της γης, ο Σείριος είναι το πιο ιερό άστρο και αναφέρεται με την ονομασία `Πηγή της Ζωής`, γιατί από αυτό άρχισε `Το ξεκίνημα της δημιουργίας`, από το άστρο που γυρνά γύρω από τον Σείριο και είναι το πιο μικρό και το πιο βαρύ απ` όλα τα αστέρια.
ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ του ΣΕΙΡΙΟΥ είναι η αφορμή για μια αλησμόνητη επίσκεψη στις ουράνιες αφετηρίες του ανθρώπινου γένους, στ` αστέρια της Λύρας, του Σειρίου και του Ωρίωνα.
Με οδηγούς τα κείμενα των παπύρων, τον Πλάτωνα, τον Πλούταρχο, τα αρχαία ινδικά κείμενα και αυτά των Μάγιας αφουγκραζόμαστε τις συνομιλίες των ιερατείων με τους θεούς, μελετούμε τα πανάρχαια θεολογούμενα τις διδασκαλίες και τις μυήσεις των μυστηρίων, που περίμεναν το πέρασμα του Σείριου για να ανοίξουν την πύλη της κατοικίας των θεών.
Ελάτε να βαδίσουμε στην απώτατη ιστορία της ανθρωπότητας, να την αντιπαραβάλλουμε με πανάρχαια κείμενα μυστικών αδελφοτήτων να την διασταυρώσουμε με γεγονότα της σημερινής ιστορίας και να την συμπληρώσουμε με μηνύματα που παίρνουμε από τους Ολυμπίους θεούς που βρίσκονται στον δρόμο της επιστροφής στη Γη.
Η νέα ζωή του κόσμου τώρα αρχίζει.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 304
Θέματα: Ανεξήγητα φαινόμενα / το παραφυσικό
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα