Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η μυστική πόρτα της επιτυχίαςΚωδικός: 108650Έτος έκδοσης: 2017Συγγραφέας: Florence Scovel ShinnΕκδοτικός οίκος: ΔΙΟΝΨυχολογία : συναισθήματα

Η μυστική πόρτα της επιτυχίας
Tιμή Καταλόγου:11.13
Έκπτωση:30%
Τελική Τιμή:7.79€

Η Μυστική Πόρτα της Επιτυχίας?  Αλήθεια, τι ακριβώς σημαίνει επιτυχία; Έχει να κάνει μόνο με οικονομικές απολαβές και κέρδος; Είναι απλώς το αντίθετο της αποτυχίας, την οποία κανείς δε θέλει; Είναι μήπως η εκπλήρωση στόχων; Προφανώς είναι όλα αυτά, αλλά όχι μόνο?

Υπάρχει και μια πτυχή της επιτυχίας, πέρα από υλικά αγαθά και επιτεύγματα ? μια πνευματική πτυχή, θα λέγαμε. Και η πτυχή αυτή έχει κάποιους βασικούς κανόνες, χωρίς τη γνώση των οποίων η γενική επιτυχία φαίνεται μόνο σαν θέμα ικανότητας και τύχης. Κάτι που αφορά σε λίγους ικανούς και τυχερούς! Οι υπόλοιποι? δυστυχώς ατύχησαν!

Αυτό μας διδάσκει η κοινωνία! Είναι όμως έτσι; Η Φλόρενς έρχεται να μας υπενθυμίσει την ουσία της επιτυχίας. Αυτή που μπορεί καθένας να βιώνει, και όχι μόνο στο υλικό πεδίο. Καθώς η ευρεία έννοια της επιτυχίας αφορά σε μια ζωή γεμάτη χαρές, ομορφιά, υγεία, ισορροπία, άνεση, ευτυχία?

Εδώ λοιπόν η Φλόρενς, όπως και με το πρώτο της βιβλίο «Το Παιχνίδι της Ζωής», μας διδάσκει ότι μπορούμε όλοι να αξιοποιήσουμε τη δύναμη που έχουν τα λόγια μας, για να ορίζουμε τις καταστάσεις μας και να εκπληρώσουμε τα όνειρά μας. Γιατί τελικά η επιτυχία έχει μια μυστική πόρτα που χρειάζεται να ανοίξουμε ? την πόρτα του νου μας!

Γιώργος Μ. Κυρίτσης

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 120
Θέματα: Ψυχολογία : συναισθήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα