Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Dune: Η αρχή του θρυλικού έπουςΚωδικός: 978-960-306-395-7Έτος έκδοσης: 2003Συγγραφέας: Herbert, Frank, 1920-1986Εκδοτικός οίκος: ANUBISΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Επιστημονική φαντασία

Dune: Η αρχή του θρυλικού έπους
Tιμή Καταλόγου:23.00
Έκπτωση:66%
Τελική Τιμή:7.90€

Αρράκις, ο πλανήτης των ερήμων. Στον αφιλόξενο κόσμο που είναι γνωστός και ως Ντιουν ξετυλίγεται αριστοτεχνικά η εξιστόρηση της ζωής του νεαρού Πωλ Ατρείδη, που ως Μουάντ?Ντιμπ μέλλει να σφραγίσει το μέλλον του κόσμου.
Η συγκλονιστική ιστορία ενός μυστηριώδους άντρα που επωμίζεται ένα σκοτεινό πεπρωμένο: να δώσει σάρκα και οστά στο πανάρχαιο και πιο μεγαλεπήβολο όνειρο της ανθρωπότητας.
Συνδυάζοντας την καταιγιστική δράση και το μυστικισμό, το οικολογικό όραμα και τις ίντριγκες της πολιτικής, το κλασικό έργο του Frank Herbert, που κατέκτησε τα κορυφαία βραβεία του χώρου Hugo και Nebula, παραμένει πάντα επίκαιρο και δίκαια έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο έπος επιστημονικής φαντασίας.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 638
Τίτλος πρωτότυπου: Dune
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Επιστημονική φαντασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα