Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Αλεξανδρινό κουαρτέτο: ΙουστίνηΚωδικός: 978-960-222-204-1Συγγραφέας: Durrell, Lawrence, 1912-1990Εκδοτικός οίκος: ΓΡΗΓΟΡΗΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Αλεξανδρινό κουαρτέτο: Ιουστίνη
Tιμή Καταλόγου:16.40
Έκπτωση:55%
Τελική Τιμή:7.40€

Ο Λώρενς Ντάρρελ όταν εγκαταστάθηκε στην Προβηγκία έγραψε την περίφημη τετραλογία "Αλεξανδρινό Κουαρτέτο". Το πρώτο βιβλίο της σειράς τιτλοφορείται "Ιουστίνη", το δεύτερο "Βαλτάσαρ", το τρίτο "Μαουντόλιβ", το τέταρτο "Κλέα". Τέσσερις μορφές κυριαρχούν στον πρώτο τούτο τόμο: η Ιουστίνη, μια αινιγματική και παράφορη Εβραία, η Μέλισσα, χορεύτρια, ο Νεσσήμ, Κόπτης τραπεζίτης, και ο αφηγητής, ένας Ιρλανδός. Πλάι στα πρόσωπα τούτα, πλήθος άλλα που ο αναγνώστης θα παρακολουθήσει την ιστορία τους στους επόμενους τόμους. Αλλά το κεντρικό πρόσωπο σ` όλη την τετραλογία είναι ασφαλώς η Αλεξάνδρεια, πόλη εξωτική και παρακμασμένη, γεμάτη ομορφιά και γραφικότητα, σύμβολο ενός κόσμου κατ` εξοχήν ερωτικού. Ο έρωτας, το πάθος, η ζήλια, αλλά και το μυστήριο που υπορρέει τον μύθο, συμβάλλουν στη δημιουργία ενός κλίματος μοναδικού, έντονου και εξαιρετικά αισθησιακού.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 269
Τίτλος πρωτότυπου: The Alexandria Quartet
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα