Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Οι αιρετικοίΚωδικός: 978-960-274-974-6Έτος έκδοσης: 2006Συγγραφέας: Cornwell, Bernard, 1944-Εκδοτικός οίκος: ΨΥΧΟΓΙΟΣΗνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Οι αιρετικοί
Tιμή Καταλόγου:18.30
Έκπτωση:16%
Τελική Τιμή:15.30€

Ο νεαρός Τόμας Χούκτον, αρχιτοξότης του αγγλικού στρατού, είναι αποφασισμένος να βρει το Άγιο Δισκοπότηρο, που υποτίθεται ότι είναι κρυμμένο στο κάστρο της οικογένειάς του. Στο δρόμο του θα συναντήσει τη Ζενεβιέβ, μια όμορφη κοπέλα που κατηγορείται ως αιρετική και καταδικάζεται να καεί στην πυρά. Ο έρωτας μεταξύ τους είναι αναπόφευκτος. Ο Τόμας θα πρέπει να πολεμήσει για να σώσει την αγαπημένη του και να νικήσει την Εκκλησία και τους αντιπάλους του, δίνοντας την ύστατη μάχη με τον ορκισμένο εχθρό του, τον κόμη Βεξίλ. Κι ενώ η αλήθεια αποκαλύπτεται στα μπροστά μάτια του, θα πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του: αξίζει να θυσιάσει τα πάντα για το ιερό κειμήλιο; Μετά τους `Καβαλάρηδες της σκιάς` και τους `Τοξότες της Πίστης`, η Τριλογία του Εκατονταετούς Πολέμου ολοκληρώνεται με τον πιο μεγαλειώδη και συγκλονιστικό τρόπο!


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 407
Τίτλος πρωτότυπου: Heretic
Θέματα: Ηνωμένο Βασίλειο, Μεγάλη Βρετανία, Ιστορική περιπέτεια, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα