Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το καλοκαίρι της διαφθοράςΈτος έκδοσης: 1991Συγγραφέας: King, Stephen, 1947-Εκδοτικός οίκος: Επιλογή / ΘύραθενΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Φαντασία

Το καλοκαίρι της διαφθοράς
Τελική Τιμή:10.00€

Ο δεκατριάχρονος Τοντ Μπόουντεν, "κλασικό αμερικανάκι" ανακαλύπτει το Μεγάλο Ενδιαφέρον της ζωής του. Χάρη σ` αυτό οδηγείται σε μιαν αλλόκοτη σχέση μ` ένα γέρο πια ναζιστή εγκληματία πολέμου που ζει ανώνυμα σε μια μικρή πόλη της Καλιφόρνια.
Το νήμα της σχέσης τους τυλίγεται γύρω τους σαν ιστός αράχνης από τον οποίο κάθε προσπάθεια απόδρασής τους αποβαίνει μάταιη... Για να ξεκινήσει ένας φαύλος κύκλος όπου "το ένα αναπότρεπτα φέρνει το άλλο"... Ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα για το οποίο ο συγγραφέας ανάμεσα στ` άλλα έχει πει:
"Οι εκδότες ενοχλήθηκαν πολύ απ` αυτό το μυθιστόρημα. Το βρήκαν πολύ αληθινό. Η ίδια ιστορία, αν διαδραματιζόταν κάπου αλλού, στο διάστημα ας πούμε, θα ήταν εξαιρετική, γιατί τότε θα μπορούσαν να πουν, "Δεν είναι παρά μια ανώδυνη φανταστική ιστορία, οπότε μπορούμε να την πάρουμε αψήφιστα"... Και είπα μέσα μου: "Είχες δεν είχες, τα κατάφερες πάλι κι έγραψες κάτι που μερικούς τους έκανε να ανατριχιάσουν..."

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 249
Τίτλος πρωτότυπου: Apt Pupil ("Summer of Corruption")
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα, Τρόμου και ιστορίες φαντασμάτων, Φαντασία
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα