Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η προστάτις του φωτός και της σκόνηςΚωδικός: 978-960-450-969-0Έτος έκδοσης: 2009Συγγραφέας: Mostert, NatashaΕκδοτικός οίκος: BELL / ΧΑΡΛΕΝΙΚ ΕΛΛΑΣΔημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Η προστάτις του φωτός και της σκόνης
Tιμή Καταλόγου:7.10
Έκπτωση:51%
Τελική Τιμή:3.50€

Η Μία Λόκχαρτ έχει ένα μυστικό. Δεν είναι μόνο μια καλλιτέχνις τατουάζ που κάνει πολεμικές τέχνες από παιδί. Όπως η μητέρα της, όπως και η γιαγιά της, είναι Προστάτις: πολεμίστρια, θεραπεύτρια και φύλακας των εκλεκτών μαχητών. Όταν, όμως, ένας μυστηριώδης άντρας μπαίνει στη ζωή της, αρχίζει η μεγάλη δοκιμασία της. Ο Έιντριαν Άστον είναι ένας λαμπρός επιστήμονας - και δολοφόνος. Με τη βοήθεια ενός αρχαίου κινεζικού κειμένου, έχει μάθει να κλέβει το τσι, τη ζωτική ενέργεια των αντιπάλων του. Εκείνος παραμένει πάντα νέος, ενώ αυτοί μαραζώνουν και πεθαίνουν. Η Μία έλκεται από τη σκοτεινή γοητεία του. Όταν όμως ο Έιντριαν βάζει στόχο τον αγαπημένο της, η Μία πρέπει να διαλέξει ανάμεσά τους. Κι έτσι ξεκινά μια μάχη μέχρι θανάτου, όπου η αγάπη είναι η μεγαλύτερη αδυναμία - και το σπουδαιότερο έπαθλο. . .


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 348
Τίτλος πρωτότυπου: The Keeper of Light and Dust
Θέματα: Δημοκρατία της Νοτίου Αφρικής, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα