Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Η πτήση του έβδομου φεγγαριούΚωδικός: 978-960-03-4005-1Έτος έκδοσης: 2005Συγγραφέας: Andrews, Lynn V.Εκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΗ.Π.Α., Μυθιστορήματα

Η πτήση του έβδομου φεγγαριού
Tιμή Καταλόγου:12.72
Έκπτωση:61%
Τελική Τιμή:4.90€

"Σ` αυτό το δεύτερο βιβλίο της, μετά το "Γυναίκα μάγος-γιατρός", η Λυν Άντριους συνεχίζει να γράψει για τη μαθητεία της δίπλα στην ιθαγενή Αμερικάνα σαμάν Άνιες Γουίστλινγκ Ελκ. Το πιο αξιοσημείωτο στοιχείο αυτού του βιβλίου είναι η ικανότητά του να μεταδίδει την ουσία των σωματικών αλλά και των πνευματικών μαθημάτων που πήρε η Άντριους κατά την παραμονή της με τις Ινδιάνες Κρη.
Το προηγούμενο βιβλίο της μιλούσε λεπτομερειακά για τη μύησή της στις διδασκαλίες της Γυναικείας Αδελφότητας των Ασπίδων, μιας μυστικής κοινωνίας που, κατά παράδοση, είναι η μοναδική ανάμεσα στις ντόπιες της Αμερικής. Σ` αυτό το βιβλίο συνεχίζει την εκπαίδευσή της κι ανακαλύπτει γιατί ένιωθε υποχρεωμένη να γυρίσει και να συνεχίσει τη μόρφωσή της κοντά στην Άνιες.
Και τα δύο βιβλία είναι πολύ αξιόλογα, όχι μόνο επειδή ρίχνουν φως σε μια άγνωστη σε μας κουλτούρα, αλλά και για το δυναμικό ύφος της Άντριους και την ανθρωπιά με την οποία ανοίγεται σε νέες και πολλές φορές φαινομενικά αλλόφερτες εμπειρίες".
Booklist (American Library Association)

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 271
Τίτλος πρωτότυπου: Flight of the seventh moon
Θέματα: Η.Π.Α., Μυθιστορήματα
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα