Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το νόμισμα του ΑκράγανταΚωδικός: 978-960-03-5775-2Έτος έκδοσης: 2014Συγγραφέας: Camilleri, Andrea, 1925-2019 & Φραγκούλη, Μαρία, μεταφράστριαΕκδοτικός οίκος: Εκδόσεις ΚαστανιώτηΙταλία, Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το νόμισμα του Ακράγαντα
Tιμή Καταλόγου:10.60
Έκπτωση:25%
Τελική Τιμή:7.90€

«Η συγκεκριμένη ιστορία προέρχεται από ένα οικογενειακό χρονικό ή θρύλο. Σύμφωνα με αυτό, ένας μακρινός συγγενής μας, μακρινός ακόμη και μέσα στο χρόνο, ο οποίος ήταν γιατρός και νομισματολόγος, συνάντησε κάποτε έναν αγρότη που του έδειξε, προκειμένου να του χαρίσει, ένα χρυσό νομισματάκι που ανακάλυψε σκάβοντας. Ο γιατρός το αναγνώρισε αμέσως, ήταν ο μυθικός ?μικρός Ακράγας?. Πήγε να το πάρει και έπεσε από το άλογο, σπάζοντας το πόδι του». Αυτά σημειώνει στο τέλος του βιβλίου του ο Αντρέα Καμιλέρι. Στο μεταξύ όμως επινοεί ένα σωρό άλλα πράγματα ?ονόματα, γεγονότα και καταστάσεις? και μπλέκοντάς τα με πραγματικά συμβάντα (όπως π.χ. το σεισμό της Μεσίνα) περιδιαβαίνει και πάλι με άνεση τους οικείους σ? αυτόν «τόπους» του ιταλικού Νότου και σκαρώνει μια πρωτότυπη τελικά ιστορία που όπως πάντα γοητεύει αλλά και καθηλώνει τον αναγνώστη.

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 144
Τίτλος πρωτότυπου: La moneta di Akragas
Θέματα: Ιταλία, Μυθιστορήματα, Αστυνομικά & Μυστηρίου, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα