Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Το ευαγγέλιο του ΣατανάΚωδικός: 978-960-04-3708-9Έτος έκδοσης: 2008Συγγραφέας: Graham, PatrickΕκδοτικός οίκος: ΚΕΔΡΟΣΓαλλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές

Το ευαγγέλιο του Σατανά
Tιμή Καταλόγου:22.30
Έκπτωση:10%
Τελική Τιμή:20.00€

1348, μοναστήρι του Μπολτσάνο, βόρεια Ιταλία. Η επιδημία της πανούκλας έχει αφανίσει ολόκληρες πόλεις. Υπάρχει όμως ένα Θηρίο, πιο δυνατό από την αρρώστια: Καλέμπ ο Ταξιδευτής. Ο Άρπαγας Ψυχών. Ο Ιππότης του Κάτω Κόσμου. Δεκατρείς νύχτες. Δεκατρείς λειτουργικοί φόνοι. Δεκατρείς μοναχές σταυρωμένες. Η μητέρα Ιζόλδη χτίζεται ζωντανή, για να μην πέσει στα χέρια αυτού του δολοφόνου χωρίς πρόσωπο ένα πανάρχαιο χειρόγραφο της Εκκλησίας. 2006, Μέιν. Τέσσερις γυναίκες σταυρωμένες στο βάθος μιας κρύπτης. Η πράκτορας του FBI Μαρί Παρκς, προικισμένη με μεταφυσικές ικανότητες, σε συνεργασία με τον πατέρα Κάρτσο, κορυφαίο εξορκιστή, διερευνούν την υπόθεση. Αναλαμβάνουν να εντοπίσουν ένα απόκρυφο βιβλίο που αγνοείται εδώ και έξι αιώνες. Ένα αποκαλυπτικό ευαγγέλιο που λέγεται ότι έχει γραφτεί από το χέρι του ίδιου του Σατανά. Το Ευαγγέλιο του Σατανά.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Κατάσταση: ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 552
Τίτλος πρωτότυπου: Lvangile selon Satan
Θέματα: Γαλλία, Μυθοπλασίες: ειδικές μορφές
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα