Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο μικρός πρίγκιπαςΚωδικός: 978-618-02-0523-7Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Saint - Exupery, Antoine de, 1900-1944Εκδοτικός οίκος: ΜΙΝΩΑΣΚλασσικά κείμενα, Γαλλία, ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Ο μικρός πρίγκιπας
Τελική Τιμή:7.50€
Προσφορά: 3.50€
Κέρδος:  54%

Ένας πιλότος αναγκάζεται να προσγειώσει το αεροπλάνο του στη μέση της ερήμου, μακριά από κάθε κατοικημένη περιοχή. Μέσα στην άνυδρη απεραντοσύνη θα συναντήσει ένα μικρό αγόρι, τον μικρό πρίγκιπα, ο οποίος έρχεται από έναν μακρινό πλανήτη τόσο μεγάλο όσο ένα... σπίτι.
Έτσι ξεκινά μια αλληγορική, τρυφερή και γλυκόπικρη ιστορία, στην οποία ο μικρός πρίγκιπας διηγείται τις περιπέτειες από τα ταξίδια του σε παράξενους πλανήτες. Μέσα από τις αφηγήσεις του ξεδιπλώνεται η επιπολαιότητα, η ματαιοδοξία, η δίψα για εξουσία και η μοναξιά της ανθρώπινης ύπαρξης.
Σύμβολο της παιδικής αθωότητας, "Ο μικρός πρίγκιπας" ξεπέρασε τα όρια ενός παιδικού αναγνώσματος και με το πέρασμα των χρόνων αναδείχθηκε σε κλασικό έργο της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Ο συγγραφέας αναζητά το βαθύτερο νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης και καλεί τον αναγνώστη να ανακαλύψει το μυστικό που τη διέπει:
«Είναι πολύ απλό: δεν βλέπει κανείς καλά
παρά μόνο με την καρδιά.
Το ουσιώδες είναι αόρατο για τα μάτια.» (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ