Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Εκεί που δεν φαίνεται ο ΘεόςΚωδικός: 978-960-99056-0-2Έτος έκδοσης: 2012Συγγραφέας: Νικόλαος, Μητροπολίτης Μεσογαίας και ΛαυρεωτικήςΕκδοτικός οίκος: Ιερά Μητρόπολις Μεσογαίας και ΛαυρεωτικήςΧριστιανισμός

Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός
Tιμή Καταλόγου:12.17
Έκπτωση:51%
Τελική Τιμή:6.00€

Το βιβλίο αυτό, μέσα από απλά γεγονότα, διάλογους, προβληματισμούς, περιγράφει την πάλη του ανθρώπου να αποκαλύψει το πρόσωπο του Θεού εκεί που το σκεπάζει η λογική αυτού του κόσμου, η φυσική αντίληψη των πραγμάτων και η υπεροπτική απαίτηση της ανθρώπινης μικρότητος. Είναι γεμάτο απαιτητικά ερωτήματα και έντονο προβληματισμό, που πολύ φυσιολογικά απασχολούν, ζαλίζουν και ενίοτε σκανδαλίζουν την ανθρώπινη ψυχή. Δεν δίνει όμως καμία άμεση απάντηση ούτε προσπαθεί να πείσει με λογικό τρόπο και εντυπωσιακές επιχειρηματολογίες. Επιδιώκει να δώσει τη λεπτή αίσθηση της διακριτικής άλλα πειστικής παρουσίας του αληθινού Θεού εκεί που Αυτός δεν διακρίνεται, μέσα στον πόνο, στην αναπηρία, στην τραγικότητα της ζωής, στον αδυσώπητο θάνατο, όπως αύτη προβάλλεται σε αληθινά γεγονότα και αντανακλάται στη ζωή αυθεντικών ανθρώπων.

Η πίστη, η αυθεντική, αθώα, παιδική πίστη στη θεότητα του Χριστού δείχνει τον Θεό... εκεί που Αυτός δεν φαίνεται.

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 262
Θέματα: Χριστιανισμός
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα