Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Πυραιθέριον Ελλήνων όραμαΚωδικός: 978-960-90541-9-5Έτος έκδοσης: 2001Συγγραφέας: Φουράκης, Ιωάννης Π.Εκδοτικός οίκος: Τάλως Φ.Ελλάδα, Κοινωνία & κοινωνικές επιστήμες

Πυραιθέριον Ελλήνων όραμα
Tιμή Καταλόγου:18.99
Έκπτωση:22%
Τελική Τιμή:14.90€

Παρουσίαση

Η ιδέα συγγραφής, του παρόντος έργου, δεν ανήκει εις τον γράφοντα και υπογράφοντα αυτό. Δεν του ανήκει η πατρότητά της. Δεν την εγέννησε. Καίτοι φέρει το ονοματεπώνυμό του δεν είναι γεννήτοράς του. Δεν είναι ο φυσικός του Γονεύς. Το εκύησε και το έτεκε μα δεν το εγονιμοποίησε. Το γονιδίωμά του δεν προήλθεν από έκκρισιν, της φαιάς του ιδικού του εγκεφάλου ουσίας. Δια και τον λόγον αυτόν δεν του ομοιάζει, ούτε το γονότυπόν του, ούτε και το φαινότυπόν του. Ταύτα, όχι μόνον δεν έχουν ομοιότητα αλλά ούτε καν κάποια προσομοιότητα με τα του πρώτου. Δεν έχουν ούτε κι αυτήν και διότι: Αυτά δομούν, μορφοποιούν, εκφράζουν, εκπέμπουν και διαχύουν τις αγωνίες, τα όνειρα, τις ελπίδες και το Αεί Πυραιθέριον ΟΡΑΜΑ των Διδασκάλων του, των Μυστών, του των Ιεροφαντών, και κυρίως δεκάδων Ρυσιγένελθων ΕΛ-ΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ (Νεανίδων και Νέων). [...] (Από τον πρόλογο της έκδοσης)

Περιεχόμενα

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ
ΣΤΙΧΟΙ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
ΔΙΕΓΕΡΤΗΡΙΟΝ ΣΑΛΠΙΣΜΑ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝ
ΟΜΠΡΟΣ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ Ή ΤΗΝ ΗΩ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ
ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Κατάσταση: ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ
Είδος βιβλίου: Χαρτόδετο
Σελίδες: 411
Θέματα: Ελλάδα, Κοινωνία & κοινωνικές επιστήμες
Γλώσσες: Ελληνική, Νέα