Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

ΤΑ 10 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. Επίσημα ΚείμεναΈτος έκδοσης: 1984Συγγραφέας: Μέρτζος Ι. Ν.Εκδοτικός οίκος: Ι. ΣΙΔΕΡΗΣΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ 10 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε.             Επίσημα Κείμενα
Τελική Τιμή:20.00€

Η σύγχρονη ελληνική Ιστορία έχει σημαδευθή, συχνά βαθειά κι οδυνηρά, από τη δράση και την ιστορία του Κ.Κ.Ε. Και εξακολουθεί να επηρεάζεται πάντοτε σε σημαντικό βαθμό. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα σήμερα. Εκείνο που αμφισβητείται - και μάλιστα δεινά - είναι η ίδια η ελληνική Ιστορία, που «κόβεται και ράβεται» στα μέτρα της όποιας ιδεολογίας για να υπηρετήση τα όποια κομματικά συμφέροντα, σε όλες τις πλευρές. Το βιβλίο τούτο δεν διεκδικεί το αλάθητο ούτε έχει την πρόθεση να απευθύνη το εύκολο «κατηγορώ» σε βάρος μιας πλευράς, η οποία όχι μόνον έχει πολύ κατηγορηθή αλλά και πλήρωσε τις κατηγορίες με το αίμα των αγωνιστών της. Το πρόβλημα είναι ότι οι αγωνιστές του Κ.Κ.Ε δεν πλήρωσαν με το αίμα τους το «κατηγορώ» μονάχα όλων των αντιπάλων τους, αλλά πλήρωσαν κυρίως τα λάθη της ηγεσίας τους. Το Κ.Κ.Ε το πλήρωσε, επίσης, βαρύτατα ολόκληρος ο ελληνικός Λαός, η ομαλή του πορεία προς το μέλλον και η κοινωνικο-οικονομική του ανάπτυξη. Αυτά τα λάθη προσπαθεί να φωτίση τούτο το βιβλίο. Και τα φωτίζει με επίσημα κείμενα, αποφάσεις, μαρτυρίες του Κ.Κ.Ε καθώς επίσης και με άγνωστα στο ευρύ κοινό ντοκουμέντα των άλλων Κ.Κ. της Βαλκανικής.


ΠΡΟΛΟΓΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ
ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ
Η ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1918-1940
ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ
ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ-ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ: ΛΑΘΗ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΓΥΡΟΥΣ
ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Η ΕΝΟΠΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΤΡΩΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ
ΤΟ Κ.Κ.Ε. ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΤΟΥ
ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Κατάσταση: ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Σελίδες: 472