Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Ναρκωτικά - Όπλα - Εκρηκτικά - Ηλεκτρονικά - Παγίδες - ΣαμποτάζΣυγγραφέας: Powell William Καράμπελας Γιώργος

Ο ΤΣΕΛΕΜΕΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Ναρκωτικά - Όπλα - Εκρηκτικά - Ηλεκτρονικά - Παγίδες - Σαμποτάζ
Tιμή Καταλόγου:15.00
Έκπτωση:27%
Τελική Τιμή:11.00€

Ο "αναρχικός τσελεμεντές" θα σοκάρει. Θα ενοχλήσει και θα προκαλέσει. . . Στις σελίδες του διακρίνουμε την προοπτική - ιστορικό ξεπέρασμα - μιας εποχής, όπου τα συνθήματα: "Ανατινάξτε. Κάψτε. Καταστρέψτε" αποτελούν το επαναστατικό σλόγκαν της ημέρας. Ο "Τσελεμεντές", όπως λέει κι ο συγγραφέας, "δεν γράφτηκε για τα μέλη περιθωριακών ομάδων. . . Αυτές οι εξτρεμιστικές ομάδες δεν χρειάζονται αυτό το βιβλίο. Ξέρουν ήδη όλα όσα γράφει. Είναι η σιωπηρή πλειοψηφία. . . που πρέπει να πληροφορηθεί για τα πάντα, εάν θέλει να επιζήσει. Γι' αυτόν το σκοπό γράφτηκε τούτο το βιβλίο. Στην εποχή μας, η άγνοια δεν είναι μόνο αδικαιολόγητη και απαράδεκτη, αλλά εγκληματική και ίσως θανατηφόρα. . .". (. . .) Ο "Τσελεμεντές του αναρχικού" δεν είναι μια επαναστατική πράξη, αυτή - καθεαυτή. Απευθύνεται αποκλειστικά σε ανθρώπους, που αισθάνονται ότι μπορούν να αυτοπειθαρχούν συνειδητά σε θέματα επικίνδυνα και απαγορευμένα.

Σελ. 254.