Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

2650 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΜΟΣ Α΄: Δημιουργία ΙΔΕΑ 60-67 - Θάνατος της Δημοκρατίας 21 Απριλίου - Οι συνωμότες αλληλοεξοντώνονται ΤΟΜΟΣ Β΄: Ποιος οργάνωσε τη σφαγή του Πολυτεχνείου - Η ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου - Η προδοσία της ΚύπρουΚωδικός: 28ΛΑΒ - ΝΕΟΣυγγραφέας: Κακαουνάκης ΝίκοςΕκδοτικός οίκος: ΠΑΠΑΖΗΣΗΠΟΛΙΤΙΚΗ

2650 ΜΕΡΟΝΥΧΤΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΤΟΜΟΣ Α΄: Δημιουργία ΙΔΕΑ 60-67 - Θάνατος της Δημοκρατίας 21 Απριλίου - Οι συνωμότες αλληλοεξοντώνονται ΤΟΜΟΣ Β΄: Ποιος οργάνωσε τη σφαγή του Πολυτεχνείου - Η ανατροπή του Γ. Παπαδόπουλου - Η προδοσία της Κύπρου
Τελική Τιμή:12.00€

Αθήνα 1976, σελ. (398+352). 4η Έκδοσις. Οι δύο τόμοι μαζί.

Λίγο μετά την "κατάρρευση" της χούντας ζήτησα να συναντήσω τον Παττακό. Με δέχτηκε ευχαρίστως! Πρίν μπω στο σπίτι έβαλα το μαγνητόφωνο σε λειτουργία με μια ταινία 120 λεπτών. Γέμισε μπρος και πίσω. Πως άλλαξα την ταινία; Ούτε και ο Παττακός κατάλαβε. . . Η κουβέντα άρχισε λέγοντάς μου: "Όσα πούμε θα μείνουν μεταξύ μας. Τα γράφω και θέλω να τα εκδώσουν οι κόρες μου σαν πεθάνω". Φυσικά δεν του πήγα κόντρα και συνεχίσαμε. (. . .) (ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ)


Για το Πολυτεχνείο η Δικαιοσύνη μίλησε. Δεν θα ασχοληθώ με το αν τα είπε καλά ή όχι, ή αν ερευνήθηκε στο βάθος η υπόθεση. Ούτε και θα περιγράψω τον αγώνα και τη θυσία φοιτητών και λαού. Θα καταγράψω μόνο τις κινήσεις των πρωταγωνιστών του δικτατορικού καθεστώτος και θα προσπαθήσω να δώσω απαντήσεις στα ερωτήματα:

- Ποιος οργάνωσε το σχέδιο σφαγής;
- Ποιανού συμφέροντα εξυπηρετούσε το αιματοκύλισμα;
Βέβαια, το Πενταμελές Εφετείο Αθηνών, που ασχολήθηκε, όπως είναι γνωστό, με την υπόθεση Πολυτεχνείου, ασχολήθηκε και με τα ερωτήματα αυτά. [...] (Από την έκδοση)


 

Κατάσταση: ΚΑΛΗ