Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

WICCA: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣΣυγγραφέας: SCOTT CUNNINGHAM

WICCA: Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
Tιμή Καταλόγου:16.00
Έκπτωση:13%
Τελική Τιμή:14.00€
 Το κλασικό και διεθνές best seller βιβλίο του Scott Cunningham είναι η απόλυτη εισαγωγή για το πώς να μεταμορφώσεις τη ζωή σου σε μαγική και να έρθεις σε πλήρη αρμονία με τις δυνάμεις της φύσης. Είναι ένα πλήρες και πρακτικό μαγικό εγχειρίδιο, μα πάνω από όλα το πιο αντιπροσωπευτικό βιβλίο για τη Wicca σήμερα!

Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνεται και το προσωπικό Βιβλίο των Σκιών του συγγραφέα.

Ο Scott Cunningham έχει γράψει πάνω από 30 βιβλία, λογοτεχνικά και μη, στα οποία περιλαμβάνονται: το Earth, Air, Fire & Water, το Magical Aromatherapy, το Magical Herbalism και το Living Wicca: A Further Guide for the Solitary Practitioner.


«Το βιβλίο αυτό αποτελεί το πιο διαδεδομένο βιβλίο-πηγή στο οποίο θα ακούσετε να αναφέρονται όσοι βαδίζουν αυτά τα μονοπάτια. Αμέτρητες χιλιάδες έχουν καταφέρει να καταλάβουν και να αγκαλιάσουν το Θεό και τη Θεά μέσα από τα λόγια και τη σοφία που αποκαλύπτει».
The Celtic Connection

«Μια θετική, πρακτική εισαγωγή στη Γουίκα, σχεδιασμένη έτσι ώστε οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να μπορεί να μάθει να εξασκείται μόνος του, οπουδήποτε στον κόσμο».
The Enchanting News

«…Μια απλή, αλλά ευνόητη εισαγωγή στα πιστεύω και στα τελετουργικά της Γουίκα. Ο Scott Cunningham εξηγεί τη φιλοσοφία, τις αρχές, τις γιορτές και τα τελετουργικά με τρόπο που ο καθένας μπορεί να καταλάβει».
United Pagan Ministries
Σελίδες 288.