Παρακαλείσθε να μας ενημερώνετε πριν μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας αν θέλετε να δείτε κάποιον συγκεκριμένο τίτλο από τα παλαιά βιβλία.

SNIPER, Ο Απόλυτος ΟδηγόςΚωδικός: 978618511732Έτος έκδοσης: 2015Συγγραφέας: Πέτρος Αριστείδη Πρώιος

SNIPER, Ο Απόλυτος Οδηγός
Tιμή Καταλόγου:23.00
Έκπτωση:13%
Τελική Τιμή:20.00€

 

Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, στην οποία διαχρονικά σε όλες τις πολεμικές αναμετρήσεις από την αρχαιότητα μέχρι το 1974 στην Κύπρο, είχε να αντιμετωπίσει εχθρούς πολυπληθέστερους και καλύτερα εξοπλισμένους, η δημιουργία και η έξυπνη χρησιμοποίηση ανδρών Ειδικών Δυνάμεων, όπως οι Ελεύθεροι Σκοπευτές (ΕΣ) θα συμβάλλει στην ανατροπή των αναλογιών και των προβλέψεων εις βαρους της.

Η ιδιοσυγκρασία του Έλληνα, η πονηριά, η εφευρετικότητα, το νεύρο το ανήσυχο πνεύμα, είναι αυτά που τον καθιστούν ιδανικό  για την ανάληψη αυτού του πολυδιάστατου ρόλου. Ο ΕΣ είναι ένα πολυεργαλείο που στα χέρια των κατάλληλων διοικητών μπορεί να επιφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα.

Το βιβλίο «SNIPER, Ο Απόλυτος Οδηγός», είναι το αποτέλεσμα μακρόχρονης μελέτης και πρακτικής εμπειρίας, στην προετοιμασία και εκτέλεση βολών ακριβείας με ελαφρά όπλα.

Είναι ένας πλήρης οδηγός για την κατανόηση όλων των παραμέτρων που επηρεάζουν κατά την βολή ένα σκοπευτή, το όπλο του και την βολίδα, αλλά και μία λεπτομερής περιγραφή όλων των απαιτούμενων ενεργειών που θα οδηγήσουν σε μία επιτυχημένη βολή σε στόχους σε μικρές, μεσαίες ή μεγάλες αποστάσεις, σε βολές κάτω από ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες, σε βολές με υψομετρική διαφορά της θέσης του σκοπευτή ως προς τον στόχο, σε βολές σε κινητούς στόχους ή στόχους ευκαιρίας, κλπ.

Επίσης παρουσιάζει μία μεθοδολογία με συμβουλές, απόψεις και προτάσεις, ως προς την τακτική της διείσδυσης, εκτέλεσης της αποστολής και αποχώρησης του Ελεύθερου Σκοπευτή (Sniper), προς και από τον στόχο.

Απευθύνεται στους φίλους των όπλων που ενδιαφέρονται να βελτιώσουν τις σκοπευτικές τους επιδόσεις και να μοιραστούν τις εμπειρίες ενός άλλου σε αυτό τον τομέα.

Έτσι κυρίως ο επαγγελματίας Ελεύθερος Σκοπευτής των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και όλο το μόνιμο και έφεδρο προσωπικό αυτών, ο αθλητής σκοποβολής, ο κυνηγός αλλά και ο ιδιοκτήτης οποιουδήποτε όπλου, θα βρει σε αυτό το βιβλίο πολλά χρήσιμα στοιχεία, μεθόδους, τεχνικές αλλά και ένα πλήθος φωτογραφιών και σχεδιαγραμμάτων που θα του επιτρέψουν να κατανοήσει ό,τι διαβάζει και επιπλέον θα του δώσουν το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα και βελτίωση της απόδοσής του.

Σελίδες 272, έγχρωμο με πολλά σχεδιαγράμματα. 

 

Βιογραφικό του συγγραφέα:

0 Πέτρος Πρώιος γεννήθηκε στη Χίο το 1968. Το 1991 αποφοίτησε από τη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ως Ανθυπολοχαγός Πεζικού, στη συνέχεια υπηρέτησε σε διάφορες μονάδες των Ειδικών Δυνάμεων, ενώ αποφοίτησε επιτυχώς από διάφορα στρατιωτικά σχολεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, τα σημαντικότερα των οποίων ήταν το 58° Σχολείο Καταδρομών, το 131″ Σχολείο Υποβρύχιων Καταστροφέων (ΟΥΚ), το Σχολείο Αξιωματικών Ειδικών Δυνάμεων (Special Forces Qualification Course) στο US Army, Special Warfare Center and SchoolFort Bragg, North Carolina και n Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου. Το 2002 εκπαιδεύτηκε από τους Αμερικανούς Special Forces ως Ελεύθερος Σκοπευτής στο Grafenwoehr της Γερμανίας απ’ όπου και αποφοίτησε ως «SOTIC Sniper Level II». Στα επόμενα τρία χρόνια εργάστηκε σχεδόν αποκλειστικά πάνω στο αντικείμενο του ΕΣ και οργάνωσε μαζί με άλλους ΝΑΤΟϊκούς συναδέλφους του το σχολείο Sniper στο International Special Training Center στη Γερμανία. Ως επικεφαλής των εκπαιδευτών στα πρώτα δύο χρόνια της λειτουργίας του παραπάνω σχολείου, είχε την δυνατότητα να συμμετάσχει σε πολλά Sniper Workshops αλλά και να έρθει σε επαφή με πολλούς ΕΣ από διαφορετικές χώρες, από τον στρατό και την αστυνομία, δίνοντας του έτσι την ευκαιρία να αποκτήσει μία πλήρη εικόνα για το αντικείμενο του βιβλίου. Το 2007 αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη και απασχολείται σε αποστολές ασφάλειας στο εξωτερικό